In 2019 staat kwaliteit en duurzaamheid voorop.

In 2014 hebben wij bewust gekozen voor het merk Kevin Murphy door de keuzes die zij maken:
* Eco friendly
* Cruelty free
* Skincare for your hair
* From 2019 gerecycled Ocean Waste Plastic

Eco friendly

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

Cruelty free

PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. De organisatie richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren. Bij KEVIN.MURPHY testen wij alleen op modellen en niet op dieren. Sinds 2011 is Kevin Murphy een PETA-approved onderneming.

Skincare for your hair

De basis voor al onze washes, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. We vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.

From 2019 gerecycled Ocean Waste Plastic

De vervuiling van onze oceanen door middel van plastic is één van de grootste problemen van deze tijd. Daarom heeft KEVIN.MURPHY besloten vanaf 2019 onze verpakkingen van 100% gerecycled Ocean Waste Plastic (OWP) te gaan maken. Deze beslissing is belangrijk voor de toekomst van ons milieu. Het is onze plicht nog duurzamer te zijn en onze oceanen schoon te maken voor het welzijn van onze planeet en toekomstige generaties.